MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

2021. február 25.

MTK Baráti Kör Hírlevele 

II. évfolyam 2. szám

2021. február 25.

Kedves [name]!

Hírlevelünk mai számának középpontjában a kezdődő női foci bajnokság áll. A lányok, amint azt egy bő évtizede már megszokhattuk, a bajnoki cím megszerzéséért küzdenek. Szurkoljunk nekik. Szurkoljunk nekik, ha lehet majd a helyszínen is! Hajrá csajok!

Bemutatjuk sportolóinkat: Dakos Noémi

 

Az MTK Budapest női kézilabdacsapatának legújabb kori története alig egy évtizedre tekinthet vissza. Nyögvenyelősen kezdődött a kapcsolat, eleinte folyton a kiesés elől menekült a csapat. De évről évre sikerült egy picit előbbre lépni. A mostani szezonban eddig csodálatosan teljesít a társaság, 14 meccs után 8 győzelemmel, 1 döntetlennel a 6. helyen áll a csapat. A kék-fehér sikerekből évek óta oroszlánrészt vállal beállósunk, Dakos Noémi. Vele beszélgettünk a Balatonboglár elleni sikert követően.


Tucatnyi NB I-es év van mögötted. A legtöbb kézilabdázó ennyi idő alatt 6-8 egyesületben megfordul. Neked az MTK csak a harmadik felnőtt csapatod. Minek köszönhető ez a klubhűség? 


Igen, ez így van és örülök is neki, hogy így alakult. Debrecenben nevelkedtem és nagyon szerettem ott játszani, hisz ott nőttem fel, ott lettem NB I-es játékos! Nagyon sok mindent köszönhetek az ottani embereknek.  Sajnos ott is volt egy nehéz időszak, amikor papíron kiestünk az NB I-ből és nem lehetett tudni, melyik osztályban folytatja a klub. Én akkor úgy döntöttem, hogy elfogadom a Vác ajánlatát és két éves szerződést írtam alá. Az a két év sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, akkor jött Vova megkeresése, aminek nagyon örültem. Az itt eltöltött idő pedig bebizonyította, hogy jó döntés volt. Itt újra tudtam magam építeni és ebben nagy segítségemre volt Vova és az MTK is. Érzem a bizalmat felém és ezt próbálom a pályán nyújtott teljesítményemmel meghálálni.

Hogy lettét beállós? Az alkatodról aligha ez jutna bárkinek eszébe.

Utánpótlás koromban átlövő poszton játszottam, de az akkori edzőm Komáromi Ákosné Éva néni már felkészített arra, hogy ha NB I-es kézilabdás szeretnék lenni akkor azt beálló poszton tudom elérni. Így a felnőtt csapatban már beálló poszton számítottak rám.

Vácról egy akkor kiesőjelölt MTK-ba igazoltál. Mi motivált ebben?

Ahogy említettem, az a két évem nem úgy alakult ahogy szerettem volna kevés játékidőt kaptam, így a váltás mellett döntöttem. Akkoriban olyan játékosokat igazolt az MTK, akik kevesebbet játszottak, de láttak bennük valami fantáziát. Mikor idekerültem, nagyon sokat kellett dolgoznom, hogy azt a lemaradást, amit két év alatt összeszedtem le tudjam dolgozni. Fokozatosan építettük a játékomat, hisz volt miben fejlődni támadásban és védekezésben egyaránt.

Minek köszönhető szerinted, hogy az MTK, amióta idekerültél, szinte minden évben jobban szerepel?

Ahogy az ide kerülő embereknek, úgy a klubnak is fel kellett építenie magát és ez idővel jó eredményt hozott. Mindenki dolgozni akart és akar most is, ez oda vezet, hogy évről évre mindig tudunk egy-két lépcsőfokot felfelé lépni. Most már elértünk egy olyan szintet hogy számolni kell velünk és szeretnénk ezt meg is tartani. Ehhez viszont ugyanígy kell tovább dolgoznunk.

Az idei bajnokságban kiemelkedően teljesít az MTK Budapest, és te is a legjobb formádat hozod. Mit gondolsz, mire lehet képes a csapat?

Tény hogy jól kezdtük a bajnokságot okoztunk meglepetést is, de sok meccs vár még ránk. Szeretnénk állandósítani ezt a teljesítményt, de ebben a szezonban senki ellen nem lehet tutira menni, hisz az egész bajnokságot átszövi a bizonytalanság. Nagyon sok meccset az aznapi forma dönt el, így nehéz előre tervezni. Én azt gondolom, hogyha stabil teljesítményt tudunk nyújtani végig, akkor a középmezőny elejét is elérhetjük.

Korábban szerepeltél a magyar válogatottban. Mostani formád alapján is ott lenne a helyed. Keresett már a szövetségi kapitány?

Köszönöm, de azért nagyon nehéz bekerülni a magyar válogatottba. Nagyon sok jó játékos van az én posztomon, akik nemzetközi kupát játszanak, fiatalabbak, de ennek ellenére sok válogatottság van már mögöttük. Én dolgozok tovább és ha esetleg érkezik a meghívó nagyon boldogan állok a rendelkezésére a szövetségi kapitányoknak.

Egy kicsit beszéljünk másról is, mint a kézilabda.  Mivel töltöd a szabadidődet, milyen a civil Dakos Noémi?

Nagyon szeretek főzni és sütni új dolgokat kipróbálni. Aki ismer, az tudja rólam, hogy imádom a kreatív dolgokat. A lányoknak karácsony előtt tartottam is egy kis „workshop” délutánt ahol elkészíthették a saját adventi vagy karácsonyi díszüket. Emellett persze sok időt töltök a barátokkal vagy éppen sorozatot nézek.

Fiatal vagy, sok sikeres év vár még a kézilabdában, de egyszer minden véget ér. Hogy tervezel, mit szeretnél csinálni utána?

Ez egy nehéz kérdés. De ami most tervben van és nagyon szívesen is csinálnám, egy saját vállalkozás, ahol kiélhetem a kreativitásomat. Ez egy virágos, sütis, kávézós hely lenne. De remélem azért még jó pár évig a kézilabdára koncentrálhatok és ez idő alatt majd kialakul a végleges koncepció mihez is kezdek majd.

Köszönöm a beszélgetést, további sok sikert kívánok a csapatnak és személy szerint neked is!



Kék-fehér hírességek: Alpár Gitta


A magyar opera első igazi világsztárja tehetségét édesapjától, a Dohány utcai zsinagóga kántorától örökölte. Budapesten kívül München, Berlin és Bécs operaházaiban aratta szinpadi sikereit. Számos magyar, osztrák, német és amerikai filmben is szerepelt.

Az alábbi képre kattintva egy videót láthattok. A Die oder keine című filmben a Traviatából énekel egy részletet.

(A kép forrása: hu.wikipedia.org)


A művésznő és az MTK (Hungária) kapcsolatáról a Sporthírlap 1936 április 18-án megjelent cikkéből idézünk:

Primadonnával akarunk szolgláni a publikumnak. Oly sok futballistaprimadonna, edző-primadonna után ezúttal szurkoló-primadonnát kerestünk. Így gondoltunk először is Alpár Gittára, a világhírű énekesnőre, akit már nem egyszer láttunk Hungária - meccsen s így jogunk volt feltételezni, hogy Hungária-szurkoló. Mindenesetre megkérdeztük.

— Tényleg hungárista vagyok, — felelte a művésznő — de nagyon nehéz volt elhatároznom magam...

— Miért?

— Mert két bátyám volt.

— Kellemetlen.

— Különösen az volt kellemetlen, hogy az egyik eftécéista volt, a másik meg emtékáista volt. Ezért volt elhatároznom magam. . .

— Mikor látta utoljára a Hungáriát, művésznő?

— Jaj régen. Most csak két hete vagyok itthon, másfélév óta pedig egyáltalában nem voltam.

— De azért hallotta úgye, hogy bajnok lesz a Hungária. . .

— Igen, sőt nagyon örültem neki. Végre igazolva lenne az elhatározásom.

— Ismeri a művésznő Cseh Matyit?

— Nem. Ki ö?

— A Hungária játékosa. Hát egyet sem ismer közülük a művésznő?

— Dehogynem. Kertész kettőt és hármat. És az egyik rokonom Nádler. Sajnos, nem tudok eleget meccsre járni, mert annyi mindenfelé van dolgom. Kivel játszik vasárnap a Hungária?

— A Budai „ 11 ”-gyel játszik sorsdöntő meccset, életré-halálra.

— Lehet, hogy kimegyek. . .



Mi van velük? Meskó Bea és Berzi Sándor


A sport fejleszti az ember fizikumát. Ezzel aligha mondtam bárkinek nagy újdonságot és az sem nóvum, hogy a sport nem csak a testet, de a lelket is edzi. A sport közösséget épít és a sport kapcsolatokat alakít ki emberek között. Csapattársak vagy éppen ellenfelek között szövődnek életre szóló barátságok, szerelmek. Bea és Sanyi egy pár, akik az MTK-nak köszönhetik egymást. Köszönhetik? Közel három és fél évtizedes kapcsolat után nem kétséges köszönhetik. Ennyi idő után is jól élnek együtt.

Hogy is kezdődött?

Meskó Bea még nem nőtt ki az általános iskolából, amikor az MTK-ba került. Véletlenül. Nem ő kereste az MTK-t és nem is az MTK kereste őt. Akkori egyesülete, a XISI beolvadt az MTK-ba.  De ha már idekerült, örökre itt maradt. Visszavonulásáig, azaz még 20 évig volt az MTK játékosa. Minden korosztályban - természetesen felnőttként is - volt kék-fehér bajnokcsapat tagja. 1996-ban Bea még a legjobb napjaihoz hasonló formában volt. Bármelyik magyar csapat szívesen látta volna, de az MTK kosárlabdacsapatának megszűnésekor inkább abbahagyta, nem akart más mezt húzni magára.

Sanyi ífjú közgazdászként a Malév alkalmazásában állt. Akkori főnöke Vilmos Endre ajánlotta őt az MTK-nak és az MTK-t neki. Gazdasági vezetőnek szerződött az MTK-ba. Pár év múlva már a klub elnökhelyettese lett. Ő "csak" egy bő évtizedet töltött nálunk. 

Mi van velük, mióta elhagyták az MTK-t? (Bár Bea esetében pontosabb lenne azt kérdezni, mi van vele, mióta elhagyta őt az MTK?)

Az MTK utáni időkről beszélgettem velük.

Sanyi MTK utáni pályafutását jobban ismerhetik olvasóink, mivel továbbra a labdarúgás élvonalában dolgozott. Bea nem volt annyira szem előtt.  Mesélnétek erről az időszakról?

B.S.: Az MLSZ-be kerültem, ahol a főtitkári tisztséget töltöttem be. (Ő volt az MLSZ leghosszabb ideig regnáló főtitkára. - a szerk.) Következett egy rövid fehérvári kirándulás, két és fél évig vezettem a Videotont, majd visszatértem az MLSZ-be, melynek jelenleg is alelnöke vagyok.

M.B.: Két évig edzősködtem fiú utánpótláscsapatoknál. Szerettem a fiatalokkal foglalkozni, de úgy éreztem, jobb lenne a hétvégéket a családdal tölteni. Ezért váltottam. Szerencsém volt, sikerült olyan munkát találnom, amit szívesen csinálok, és amivel a sporttól sem kellett elszakadnom. Sportszervezőként dolgozom immár 20 éve.

Ezek eddig a száraz tények. De tulajdonképpen milyen feladatokat láttok el a munkahelyeteken?

M.B.: Az I. kerület iskoláival tartom a kapcsolatot, sportversenyeket szervezek, legnagyobb rendszeres feladatom a diákolimpiák megszervezése minden sportágban.

B.S.: Az MLSZ-ben a nemzetközi ügyek gazdája vagyok, így hozzám tartozik az Euro2020, ami 2021-ben lesz a járvány miatt. Nagyon remélem, hogy nem kell majd zártkapus meccseket tartani, a nézőterek legalább 20-25 százalékban megtölthetőek lesznek. Foglalkozom még marketinggel, versenyszervezéssel és részben a játékvezetés is hozzám tartozik.

A munkátok továbbra is a sporthoz köt, a magánéletetekben is jelen van a sport?

B.S.: Minden hétvégén teniszezünk. Van egy állandó családi páros meccsünk. Mi ketten két felnőtt fiam ellen. Ezen kívül én általában hetente egyszer Brünyi Bélával is játszom. Telente pedig síelni szoktunk, de ez természetesen idén elmaradt.

Ezzel el is jutottunk a családhoz. Meséljetek egy kicsit magatokról.

B.S.: A teniszellenfeleink közül Tamás az első házasságomból származik, Gergő már közös gyerekünk. Mindketten a Corvinuson végeztek. Az idősebb fiúnak már három gyereke van. Gergőéknél 14 hónapos az első gyerek. Anyukája művészettörténész, de egy angol nyelvű bölcsőde-óvodában dolgozott gondozóként. Így most "szakképzett" anyuka.

M.B.: A hétvégéket rendszeresen együtt töltjük. Illetve... Amint lehet Gergőéket elzavarjuk vásárolni, vagy akárhová, lényeg, hogy hármasban maradjunk a kicsivel.

Az MTK-val van kapcsolatotok?

M.B.: Figyeljük az eredményeket, nézzük a meccseket, de a maiakkal nincs kapcsolatunk. A kosaras lányok viszont összetartó banda. Évente találkozunk volt régi MTK-kosarasok, és persze többekkel vagyok baráti kapcsolatban. 

B.S.: A régi MTK-sok közül többel is tartom a kapcsolatot, rendszeresen beszélünk például Braun Miki bácsival, Nagy Lacival, Pillinger Misivel. Csodálatos emlékeim vannak az MTK-ról. Az én időmben lett közel három évtized után bajnok a labdarúgó csapat és a kosarasok is hosszú szünet után megnyerték a hazai pontvadászatot, igaz nekik erre csak bő másfél évtizedet kellett várni.

Bár nincs hivatalos kapcsolatom a mostani MTK-val, de kívülről is látszik, hogy jó pályára került az MTK. A mi időnkben kb. 10 szakosztályunk volt közülük csak két labdajáték. Ezt a tíz szakosztályt is nehezen tudtuk fenntartani. Ma ennek több mint a duplája van és ezek szinte mind a magyar sport élvonalában. Köztük számos labdasport. Le a kalappal azok előtt a vezetők előtt, akik a szükséges anyagi és szakmai feltételeket meg tudják teremteni.

Köszönöm a beszélgetést! Jó volt annyi év után újra hallani benneteket. 

(A képek a család saját fotói.)

Rajt a női foci NB I-ben

A női labdarúgó NB I. tavaszi idényének kezdete előtt Szemán-Tóth Barbarával, Németh Lorettával és Csányi Dianával beszélgettünk.

 

Mit vártok a tavaszi idénytől? 

Barbi: A tavaszi idényben szeretnénk minden mérkőzést megnyerni. Jelenleg a Ferencváros van előttünk egy ponttal és a Diósgyőr hat ponttal áll mögöttünk. Minden 3 pont megszerzése nagyon fontos és értékes lesz ahhoz, hogy bajnoki döntőt tudjunk játszani és ott diadalmaskodjunk. Sajnos Magyar Kupát még nem nyertem, szeretnék a döntőben játszani és nyerni.

Tóth Barbara


Loretta: Teljes erőbeosztással dolgozunk, idén is egyértelmű a cél a bajnokságban és a kupában is a döntőbe jutás, ezért természetesen mindent meg kell tenni.

Dia: Minden mérkőzés megnyerése és ezzel együtt idén is a bajnoki döntő a célunk, majd a bajnokság megnyerése, illetve szeretnék újra kupát is nyerni.

Mi a véleményetek a két új amerikai játékosról?

Barbi: Úgy gondolom, hogy a felkészülési időszak arról szól, hogy mindenkit megismerjünk, mint játékost és embert is. Natali már régóta velünk van. A mögöttünk levő hétek alapján mondhatom, hogy jó és eredményes munkát fogunk végezni együtt. Nagyon hasznos tagjai lesznek a csapatnak, beilleszkedtek, mindenképpen erősítés lesz mindkettőjük személye.

Loretta: Natali Stephen már jobban ismer bennünket, hiszen több hónapja velünk van edzéseken. Mérkőzéseken még nem léphetett pályára. Úgy gondolom, hogy hasznos tagja lehet a támadósornak. Angela Boyle később csatlakozott a kerethez, az edzéseken jó teljesítményt nyújtott.

Németh Loretta


Dia: Jó játékosok, akik úgy gondolom, hogy mindketten a csapat hasznára lesznek.

Barbi, fiatal házas vagy és felmerül a kérdés, hogy mikorra tervezitek a babát?

Nagyon szeretnék még a BL-ben is játszani és a csapattal sok sikert elérni, így ez a kérdés – a gyerek projekt – még várat magára.

Loretta, megszoktad már a védőjátékot, nem hiányzik a csatár poszt?

Teljesen megszoktam a védő játékot, mivel rendszeresen támogatom hátulról a társaimat, így szinte olyan mintha támadó lennék.

Dia, úgy tudom, hogy külföldön szeretnél játszani.

Mindenképpen szeretnék majd külföldön játszani, de most csak a következő fél évre szeretnék koncentrálni, hogy minél jobb szezont tudhasson maga mögött a csapat és én is.

Csányi Diána


Köszönöm a válaszokat, sok sikert a csapatnak. HAJRÁ MTK!

/Kalocsai László/


Márciusban szülinapos tagjaink:

Barkó Zita

Bodrogi Dávid

Dávid Tamás

Endler Judit

Farkas Bálint

Ferenczi László

Gáspár Steckl Katalin

Géczy András

Götli Judit

Gross Yosi József

Grósz Gábor

Gunyhó Zsófia

Hagymási Tamás

Hála József

Hrisztov Alex

Jegyernik László

Jónás Bence

Kárpáti Tamás

Kiss Csaba

Koltai Péter

Mach Péter

Molnár Gábor

Nagy Ervin

Pálinkás Adrienn

Reményi Dezső

Róna Dániel

Schäfer Péter

Spielberger Róbert

Szabó Tamás

Szende Iván

Szűcs Réka Eszter

Thoman András dr.

Tóth Alexandra

Tóth Kornél

Turai Tamás

Tussinger Richárd

Vacsora Orsolya

Vámos Ambrus

Varga Fanni

Zelei Karolina

Születésnapjuk alkalmából sok boldogságot kívánunk nekik!


Ízelítő következő hírlevelünk tervezett tartalmából: 

Ismét jelentkező rovataink:

* Bemutatjuk sportolóinkat

* Kék-fehér hírességek

* Mi van vele

A hajrához közelednek a labdajáték sportágak bajnokságai. Hogy állnak csapataink, mit várhatunk tőlük a folytatásban?

Kézilabda kapusaink Suba Sára és Győri Barbara

* Női kézilabda

* Női kosárlabda

* Férfi kosárlabda

* Női röplabda


Röplabda kupameccs az UTE ellen



Ezúton is köszönjük tagtársainknak a létrehozandó MTK Múzeum részére tett felajánlásait. Továbbra is kérjük, akinek kiállításra érdemes anyag van a birtokában jelezze. Ami másolható, másoljuk, ami fotózható, fotózzuk. Az esetleges további adományokat nagyon várjuk és hálásanköszönjük.
Gyűjtünk mindent, ami MTK. Régi érmeket, kupákat, okleveleket, tagkönyveket, fotókat stb. 




***


***


MTK-szurkoló vagy? Akkor köztünk a helyed!

Kattints ide, lépj be az MTK Baráti Körbe!


Tagdíj

A járványhelyzet sokak számára komoly anyagi gondokat okoz. Bizonyára vannak tagtársaink, akiknek még a mi szerény tagdíjunk kifizetése is nehézséget okozna, ne habozzatok ezt jelezni, a rászorulóknak  - kérésük alapján - el tudjuk engedni a tagdíj legnagyobb részét,  tőlük csak egy 1000 forintos kártyadíj megfizetését kérjük. A többi tagtársunkat viszont tisztelettel kérjük fizessétek be éves tagdíjatokat. Három féle tagdíj kategóriánkból választhattok, ezek és a velük járó jogok, kedvezmények:

Normál alaptagdíj: 6 000 Ft/év. Minden tagunk részére 1 000 Ft kedvezményt adunk a Baráti Kör minden fizetős programjának árából. (Pl. vidéki utak, MTK bál stb.) Valamennyi tagunk ingyenes belépésre jogosult – a Baráti Kör tagsági igazolvány felmutatásával – a labdarúgás kivételével minden MTK rendezésű sporteseményre, így az NB I-es kézi- röp- és kosárlabda mérkőzésekre is.

Támogatói tagdíj: összege önkéntes, de minimum 25 000 Ft/év. Ugyanazok a kedvezmények járnak hozzá, mint az alaptagdíjat fizetőknek, a fizetős programok árából viszont nagyobb kedvezményre, alkalmanként 5 000 Ft engedményre jogosít.

VIP tagdíj: összege önkéntes, de minimum 200 000 Ft/év. A támogatói tagdíjat fizetők kedvezményeit a VIP tagok is megkapják, a részükre bizttosítunk egy ingyenes belépőt az MTK bálra és VIP tagjaink kapnak egy ajándék éves bérletet az Új Hidegkuti Stadionban egy általuk választható helyre. Bármelyik szabad hely választható az A1 – A4, az A6 – A9 vagy a B1 – B9 szektorokba.

A tagdíjakat legegyszerűbben átutalással tudjátok befizetni. Számlaszámunk: 11715007-21515664, számlavezető bank: OTP. Legyetek szívesek a közlemény rovatban jelezzétek, hogy az összeg rendeltetése tagdíj és adjátok meg a befizető nevét. Ez különösen fontos, ha nem a saját neveteken lévő számláról fizettek. A tagsági igazolványokat a regisztrációkor megadott címre küldjük ki. Ha nem adtatok meg pontos címet, vagy máshová kéritek a tagságit, jelezzétek az mtkcsalad@mtkcsalad.hu címen. Ugyanitt jelezhetitek, ha az átutalás helyett más fizetési módot szeretnétek választani.

Az utóbbi években sokan nem fizették be a tagdíjat, ezt utólag sem behajtani, sem szankcionálni nem akarjuk, de ha valaki mégis rendezni szeretné tartozását, nem fogjuk megakadályozni.

Köszönjük, hogy tagdíjatok befizetésével segítitek a Baráti Kör munkáját!


Képek az MTK Baráti Kör múltjából

Egy ankét néhány évvel ezelőttről. De jó lenne ha már ismét együtt lehetnénk, nem csak virtuálisan.

Ultrák útközben - mehetünk még meccsre ebben a szezonban?

(A kép forrása: Ultras MTK Facebook-oldal.)

Szurkolók az MTK Baráti Kör klubjában - terveink szerint két-három éven belül ismét saját klubhelyiségünkben gyűlhetünk össze.

(A kép forrása: Száz éves az MTK VM Sportklub.)

MTK bál - idén elmaradt - csak reménykedünk, hogy nyár elején egy majálissal vagy juniálissal pótolni tudjuk.


MTK hétvégi sportműsor

február 23. - március 1.

felnőtt tenisz

Fedett Pályás Magyar Bajnokság

Nemzeti Edzésközpont

Stream az oldalunkon

február 26 - 28.

utánpótlás rövidpályás gyorskorcsolya

Országos Bajnokság

Gyakorló jégcsarnok

február 26. 15:30

U14 atlétika

MTK Rúdugró Verseny

Lantos Mihály Sportközpont

február  27. - 28.

U18, U20 atlétika

Fedettpályás Magyar Bajnokság

BOK Csarnok

Stream az oldalunkon

február 27. 14:00

U19 női foci

Hatvan - MTK

Népkert Sporttelep

február 27. 14:00

serdülő női kézilabda

MTK - Kisvárda

Elektromos Csarnok

Stream az oldalunkon

február 27. 14:00

U15 férfi labdarúgás

Kisvárda - MTK

Várkerti Sporttelep

február 27. 15:00

U16 női labdarúgás

Fehérvár - MTK

MOL Aréna

február 27. 15:45

ifi női kézilabda

MTK - Kisvárda

Elektromos Csarnok

Stream az oldalunkon

február 27. 17:00

férfi kosárlabda NB I.B

MTK Elite - NKA Pécs

Törökbálinti Sportközpont

február 27. 19:15

U20 férfi kosárlabda

MTK Elite - NKA Pécs

Törökbálinti Sportközpont

február 27. 19:30

férfi labdarúgás NB I.

MTK - FTC

Hidegkuti Stadion

TV: M4 sport

február 28. 17:00

női kosárlabda amatőr NB I.

BEAC - MTK-TFSE

Gabányi László Sportcsarnok

február 28. 18:00

női kézilabda NB I.

Alba Fehérvár - MTK

Köfém Csarnok

Stream az oldalunkon ?

február 28. 19:00

női röplabda Extra Liga

2. mérkőzés a legjobb 4 közé jutásért

MTK - Kaposvár

Aramis Sportcsarnok

* Sajnos általában csak a mérkőzések előtti percekben derül ki, lesz-e stream az adott eseményről. Ha lesz, azt oldalunkon Élő közvetítések - MTK Baráti Kör láthatjátok


További események

Figyeljétek a napi híreket, mert sajnos a tervezett időpontok sokszor még az utolsó pillanatban is módosulhatnak. Az aktuálisan következő két hét MTK sportműsorát mindig megtalálhatjátok az MTK Baráti Kör weblapján a "sportmusor" menüpontban, amit ide kattintva is el tudtok érni. Itt az aktuális TV közvetítéseket és streameket is jelezzük. Ugyanitt megtaláljátok a több napos események napi kezdési időpontjait is.


Van egy emléked az MTK Baráti Körről? Oszd meg velünk!

40 év. Egy fél emberélet. Nyáron lesz ennyi ideje hogy létezik az MTK Baráti Kör. Szeretnénk majd megünnepelni.

Demján Sándor a Baráti Kör megálmodója 

Ha van egy emléked, ami a Baráti Körhöz kötődik, írd meg.

Te hogy kerültél kapcsolatba a Baráti Körrel? Mióta vagy tag? Vannak régi fényképeid?

Küld el képeidet, anekdotáidat, storyaidat. Szívesen publikáljuk a legérdekesebbeket.

A Baráti Kör vezetői az 1980-as években

(A kép forrása: Száz éves az MTK VM Sportklub.)

Keressük alapító tagjainkat, ha az vagy esetleg tudsz olyanokról, akik az alapítás óta tagjai egyesületünknek írd meg nekünk!

A Baráti Kör tagság egy csoportja a 80-as évek elején.

(A kép forrása: Száz éves az MTK VM Sportklub.)

 







 

 

MTK Baráti Kör Egyesület hírlevele megjelenik havonta egyszer

felelős kiadó: Pandzarisz Sándor, az egyesület elnöke

felelős szerkesztő: Bodrogi Tamás

Felíratkozás hírlevelünkre.

Leiratkozás hírlevelünkről.

 

MTK Baráti Kör

cím: Budapest, Salgótarjáni út 12 - 14

Belépés az MTK Baráti Körbe: Kattints ide.

Bankszámla: OTP 11715007-21515664

Weblap: www.mtkcsalad.hu

Facebook: www.facebook.com/mtk.baratikor

E-mail: mtkcsalad@mtkcsalad.hu

 

A külön nem jelzett képek forrása: www.mtk.hu