MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Asztalitenisz

2013.06.02.

Asztalitenisz

MTK - Hatvan 18-0 (női NB1 B játék nélkül)

Asztaliteniszező lányainknak egyértelmű volt a mai feladata: Győzni kell az utolsó helyezett Hatvan ellen, azután megünnepelni a bajnokság megnyerését. A feladat első részét nem tudták teljaesíteni, a másodikat igen.

Persze arról nem a mi lányaink tehettek, hogy nem sikerült ma a pingpong asztaloknál győzni. Az ellenfél nem jött el a mérkőzésre. Jobb lett volna valódi meccsen nyerni, de ez nem vehette el örömünket, ez nem csökkenti a lányok érdemeit.

A lányok ugyanis fantasztikus eredménysort produkáltak: 20 mérkőzésük közül 19 alkalommal győztek. Kalapot le előttük.

Ellenfél hiányában egyemás elleni játékkal töltötték el a kötelező egy órás várakozási időt a csapat tagjai és a szurkolók is. Azután jött az ünneplés. Durrantak a pezsgők, a klub nevében Blaha Judit köszönte meg a csapat munkáját, teljesítményét, majd a szakosztályvezető Szentgyörgyi Róbert gratulált lányainak. Normális bajnokságban ezután következett volna az éremátadás. Ezúttal azonban a szövetséget nem képviselte senki a mérkőzésen és az érmeket sem küldték el. Nem baj, így legalább csupa MTK-sok voltak jelen, örültünk a bajnokságnak, ünnepeltük a lányokat, és így családi körben jól éreztük magunkat.

SZÉP VOLT LÁNYOK! GRATULÁLUNK!

Ezzel a bajnoki címmel 60 év után először van ismét lehetősége az MTK-nak a legmagasabb osztályban indulni. Ez dicsőség, de felelőség is. Az MTK női csapata ugyanis eddig amikor az első osztályban szerepelt mindíg az első két hely valamelyikén végzett. Jó lenne ezt a hagyományt folytatni.

 

A csapat a bajnokság legtöbb mérkőzésén Harasztí, Iváskó, Jurik, Mura összeállításban játszott. Néhány mérkőzésen Benke Mária is szóhoz jutott. A csapatvezető-szakosztályvezető Szentgyörgyi Róbert.

Haraszti Nóra Iváskó Gabriella 

Jurik Andrea Mura Renáta 

Benke MáriaSzentgyörgyi Róbert

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!