Menü
MTK Baráti Kör Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!
MTK Baráti Kör

Bodrogi Tamás: Üdvözöljük látogatóinkat vadonatúj weblapunkon!

2011.09.13.

Régen terveztük, nagyon hiányzott már, de végre itt van. Elkészült az MTK Család weblapja. Azaz dehogy készült el, egy weblap soha nincs készen, de eljutottunk abba a stádiumba, hogy már látogatható az oldal. Tekintsük ezt amolyan béta verziónak. Bizonyára vannak még bőven hibák az oldalon, ezeket igyekszünk mihamarabb javítani. Ami talán ennél is lényegesebb, a tartalmat jócskán fogjuk még bővíteni. Ehhez kedves olvasóink segítségét is kérjük...

Régen terveztük, nagyon hiányzott már, de végre itt van. Elkészült az MTK Család weblapja. Azaz dehogy készült el, egy weblap soha nincs készen, de eljutottunk abba a stádiumba, hogy már látogatható az oldal. Tekintsük ezt amolyan béta verziónak. Bizonyára vannak még bőven hibák az oldalon, ezeket igyekszünk mihamarabb javítani. Ami talán ennél is lényegesebb, a tartalmat jócskán fogjuk még bővíteni. Ehhez kedves olvasóink segítségét is kérjük.

Miben tudtok segíteni? Írjátok meg véleményeteket, javaslataitokat, mit szeretnétek még látni az oldalon! Ötleteiteket a lehetőségekhez mérten figyelembe fogjuk venni, hiszen hitvallásunk szerint nem nekünk szerkesztőknek, hanem nektek olvasóknak, egyesületünk tagjainak kell, hogy megfeleljen.

Egyes menüpontok kialakításában konkrét segítséget is várunk tőletek. Melyek ezek a pontok?

Küldjetek nekünk képeket, vidókat, melyeket publikálásra érdemesnek tartotok.

Ti írtátok rovatunkban jegyzeteiteket, novelláitokat szeretnénk közreadni. A mienktől eltérő véleményeknek is helytadunk, de trágár, sértő írásokat nem közlünk. Ez a rovat nem egy vitafórum, a megjelent írásokra válaszokat csak különösen indokolt esetben közlünk. Egymással és velünk az üzenőfalontudtok beszélgetni.

Számítunk rátok a sajtó figyelő rovat összeállításában is, hiszen a mi időnk is véges, figyelmünk sem végtelen, így valószínüleg nélkületek nem fogunk rátalálni minden MTK-t érintő cikkre.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.