MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Kajak-kenu

2011.12.01.

Megszokott, hogy kaja-kenusaink aratnak a versenyeken. Ezúttal egy új "sportágban" a fotózásban lettek a legjobbak.
A kajakkenusport.hu cikkét idézzük.

Íme, a legnépszerűbb sárkányhajós képek!

Véget ért a 2011-es Sárkányhajó Roadshow-hoz kapcsolódó fotópályázat. A játéknak hatalmas sikere volt, köszönjük a fotósoknak és a szavazóknak!

43 fotó érkezett a megadott határidőig a Sárkányhajó Roadshow-hoz kapcsolódó fotópályázatra. A nyertest a közönség választotta ki, méghozzá a versenysorozat facebook oldalán keresztül.

„Eredetileg úgy terveztük, hogy csak az első helyezett versenyzőt díjazzuk egy Brácsa sárkányhajó lapáttal, (melyet a Braca-sport Kft. ajánlott fel az első helyezettnek) de a hatalmas érdeklődés miatt a második és a harmadik legtöbb szavazatot kapott kép beküldője is kapott egy válogatott ruházatot, illetve egy Szeged2011 logós pólót. Már most megígérhetem, hogy jövőre ismét szervezünk hasonló pályázatot. Terveink szerint már nem csak a legjobb fotókat, hanem a videókat is díjazzuk majd – mondta Vaskuti Máté sárkányhajó szakágvezető.

Hargittai István nyert, „A dobnak mindig szólnia kell” című képpel, amire 1200 szavazat érkezett. Második lett Gergelyffy Lea fotója, a „Húzd!” 1069 szavazattal, harmadik pedig a „Beért a csapat a célba” Percsics Mariannától, 499 szavazattal.

1. hely - A dobnak mindig szólnia kell /Hargittai István/


A győztes kép készítője, Hargittai István így mesélt a fotóról: A képen az MTK Kolónia csapat látható, a főszereplő pedig a dobos, a 6 éves Szalai Kyra. Menet közben leesett a dob a helyéről, az evezésben azonban ez nem okozott fennakadást, hiszen Kyra azonnal utána ugrott és guggolva dobolt tovább. Szerintem ez jól példázza, hogy már egy kisgyerek is tud igazi csapatemberként viselkedni. Kyra nagyon komolyan és odaadóan versenyzett, a váratlan eseményre azonnal reagált, tökéletesen oldotta meg a feladatot, ami egy hat éves kislánytól óriási dolog” – mesélte Hargittai István. „Az MTK-nál egyébként Wohner Krisztina irányításával fantasztikus közösség alakult ki. Saját pénzből vásároltak sárkányhajót, amivel gyerekek, felnőttek, vegyes, illetve férfi és női csapatok is nagyon komolyan készülnek” – tette hozzá Hargittai István.

A második helyezett Gergelyffy Lea Tolnáról utazott el a budapesti díjátadóra.

2. hely - Húzd /Gergelyffy Lea/

„Anyukámat és húgomat kísértem el a roadshow bajai állomására, én voltam a csapat hivatalos fotósa – mesélte vidáman Lea. Azért ezzel a képpel neveztem a versenyre, mert nagyon tetszett, hogy három hajó megy egymás mellett. A Lapátolna nevű csapatban evezett anyukám, a húgom pedig dobolt. Tolnán lakunk, legelőször anyukám ismerkedett meg a sárkányhajózással, és annyira megtetszett az egész családnak, hogy most már én is járok edzésre”

A harmadik helyezett Percsics Marianna sajnos nem tudott megjelenni a díjátadón, nyereményét elküldtük neki.

3. hely - Beért a csapat /Percsics Marianna/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!