Menü
MTK Baráti Kör Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!
MTK Baráti Kör

Labdarúgás - Senicai túra

2012.07.10.

Eldőlt, hogy lesz buszos túra Senicára. Indulás július 12-én 13 órakor a Hidegkuti Stadiontól.

A részletek:
Indulás július 12-én csütörtökön 13 órakor a Hidegkuti Stadion főbejáratától légkondicionált busszal. A buszra – igény esetén – fel lehet szállni a Budaörsi út és a Sasadi út sarkán lévő buszmegállóban is kb. negyed kettőkor. Itt a busz nem tud parkolni, így a későn jövőkre egy percet sem tudunk várni. Csak akkor állunk meg itt, ha van... rá igény, ezért aki itt szeretne felszállni, az kérem, jelezze.
Az út végét szlovák rendőri biztosítással tesszük meg, a busz és a velünk együtt érkező személyautók részére a vendég szektor mögötti részen őrzött parkolót biztosítanak, innen úgy tudunk bemenni a pályára, hogy szlovák szurkolókkal nem fogunk találkozni. Ebbe a parkolóba csak a busszal együtt szervezetten érkező személyautókat engedik be, ezért aki személyautóval jön és szeretné biztonságban tudni a gépkocsiját, azt kérjük, csatlakozzon hozzánk még a pályára érkezés előtt. A holnapi napon jelzem, hol és mikor lesz erre lehetőség.
A busz a mérkőzés után közvetlenül visszaindul velünk Budapestre. Várható érkezés éjjel kettő óra körül.
A költségek:
Az utazás ára 4 000 Ft + 8 Euró a belépőjegy. Az MTK Család Hagyományőrző Egyesület tagjai számára 1500 Ft kedvezményt ad az útiköltségből. Voltak, akik jelezték, hogy még a csökkentett összeg is megterhelő számukra. Ezért kérem, hogy aki megteheti támogassa rászoruló szurkolótársainkat, például azzal ,hogy nem veszi igénybe az 1500 Ft kedvezményt, amivel így nagyobb támogatást tudunk adni az arra leginkább rászorulóknak.
Belépőjegy:
A jegy 8 Euróba kerül, a Carmel étteremben lehet megvásárolni. Ha valaki még nem tette ezt meg, annak lehetősége lesz az induláskor átvenni jegyét, ha megrendeli az mtk.csalad@gmail.com címen, jegyeket csak névre szólóan lehet vásárolni, így a megrendelésben kérem minden igénylő nevét feltüntetni. Figyelem: A megrendelt jegyeket ki kell fizetnünk, így azt utólag már nem lehet lemondani!
Néhány szabad helyünk még van – szerencsére nem sok – aki eddig nem jelentkezett, de szeretne velünk jönni, az jelentkezzen a lehetséges leghamarabb.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.