Menü
MTK Baráti Kör Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!
MTK Baráti Kör

Labdarúgás

2012.04.08.

Viktória Szombathely - MTK 3-1 (Női NB1)

Jól kezdték a meccset az MTK-s lányok, az első percekben kapujához szegezték ellenfelüket. Sajnos a Viktoria hamar kijött a szorításból, átvette a játék írányítását és a félidő közepén a vezetést is megszerezték. A mieink azonban Vágó Fanni révén büntetőből perceken belül egyenlítettek. A tizenegyest Zágor Bernadett harcolta ki. Nem sokkal ezután a vezetést is megszerezhettük volna, Vágó Fanni tört kapura, a tizenhatoson belül szabálytalankodtak vele szemben, a játékvezető azonban, miután Fanni estében még kapura kotorta a labdát, előnyszabályt alkalmazott (!), a labda centiméterekkel csúszott el a kapufa mellett. A félidő hajrájában sajnos vezetést szerzett a hazai csapat. Elképesztő szerencsével. Menteni igyekvő hátvédünk saját játékostársát talaálta telibe, akiről a Viktória 100 százalékos ziccerben lévő támadójához pattant a labda. Megköszönte, berúgta. A második félidőben jobbára a középpályán gyűrték egymást a csapatok. A Viktoria egy ártalmatlannak tűnö szabadrúgásból a hajrá kezdetén eldöntötte a pontok sorsát.

Akár azt is lehetne mondani, hogy a döntetlen inkább megfelelt volna a játék képének, de az igazsághoz tartozik, hogy a csapatunk  játékosai sokkal többet hibáztak ellenfelüknél. Az egész csapat rettenetesen fáradtnak tűnt. Talán ha kicsit komolyabban veszzük a meccset és nem kora hajnalban indulnak el a lányok a mérkőzésre akkor más is lehetett volna az eredmény. Nehezen érthető, a bajnokság egyik legfontosabb mérkőzése előtt miért nem a helyszínen töltötte az éjszakát a csapat, de ha erre nem jutott pénz, miért kellett a felnőtteknek is a 11 órkor kezdődő mérkőzésükre hajnalban induló ifikkel együtt utazni? Talán egy kipihenten érkező csapatnak lett volna esélye. Talán egy kipihent csapat esetén nem lehetett volna néhány játékoson már az első félidőben a fárdtság jeleit látni.

Sajnos így hátrányunk 6 pontra nőtt a Viktória mögött, a helyzet nehéz, de ez még ledolgozható. Még hátra van a rájátszás 10 fordulója, benne négy rangadóval. (Oda-vissza a Viktória és az Astra ellen.) Ha ezeket nyerjük, akkor ismét mienk a bajnoki cím. Hajrá lányok meg tudjátok csinálni!

 

 

 

 

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.