Menü
MTK Baráti Kör Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!
MTK Baráti Kör

Labdarúgás

2012.04.14.

Veszprém - MTK 0-1
A lányok után a fiúk is győztek. Az MTK Hungária beszámolója:

Újabb siker a bajnokságban: csapatunk 1-0-ra győzött a Veszprém vendégeként az NB II Nyugati-csoportjának 23. fordulójában. A győztes gólt Tischler Patrik szerezte.

Ismerős arc tűnt fel az ellenfélnél: Molnár Zoltán hosszú ideig volt az MTK futballistája, ezúttal a Veszprémben szerepelt, ahol nagyjából egy éve futballozik, Vágó Attila keze alatt. Egykori játékosunk védekező középpályást, majd jobbhátvédet játszott a mérkőzésen, melyen az elejétől kezdve főként csapatunk birtokolta a labdát, a fölény azonban meddőnek bizonyult, komoly gólhelyzetet nem sikerült kialakítani a szervezetten védekező veszprémiekkel szemben, akik a mérkőzésig vezették a tavaszi tabellát.

Garami József a szünetben kettős cserére szánta el magát, Zsidai László helyett Nikházi Márk, Ladányi Tibor helyett pedig Vass Patrik érkezett. A vezető gólra a 68. percig kellett várni: Vadnai Dániel beadását Tischler Patrik fejelte a kapuba. A hátrányba került vendégek az utolsó 20 percben intenzívebben támadtak, és ennek köszönhetően újabb helyzeteink adódtak a kontrák révén. Ezek közül a legveszélyesebb Vass Patrik kapufája volt, támadónk a tizenhatoson belülről eresztett meg lövést, mely a lécen csattant. Balajti is gólt szerezhetett volna, egyedül vezethette kapura a labdát, de a kapus hárított. A veszprémiek legnagyobb helyzete egy felívelés után adódott a hajrában, a lövés azonban mellément, így csapatunk ismét győzött.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.