Menü
MTK Baráti Kör Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!
MTK Baráti Kör

Mi lesz itt tavasszal?

2012.01.06.

Garami mester nyilatkozott az MTK hivatalos weblapjának. A cikk bevezetőjében ezt olvashatjuk:
"A felkészülési időszakra szakmai igazgatónk két kívánságot fogalmazott meg: egyrészt maradjon együtt a keret magja, másrészt azok, akik kisebb sérüléssel bajlódtak, legyenek teljesen harcra készek. "

El vagyok keseredve. Egyrész, mert ezek szerintmegint vannak kisebb sérültjeink. Aki nyilván a túl mohó bájgli evéstól sérültek meg, mert mi más történhetett velük a téli szabadságukon. El vagyok keseredve. Másrészt, mert épelméjű edző a téli szünetben vagy azt nyilatkozhatja, hogy reméli sikerül megerősíteni a keretet, vagy azt, hogy reméli  együtt marad a keret. Épelméjű edző azt nem nyilatkozza, hogy reméli a keret magja együtt marad, magyarul reméli, hogy csak néhány játékos távozik. Garami Józsefet van aki a legjobb magyar edzőnek tartja, van aki nem, de az nem vitás, hogy Garami ép elméjű. Tehát ha ezt nyilatkozta annak oka van: Talán így üzent a vezetőknek. Azt üzente, ha kiárusítjátok megint a csapatot, nem fogunk feljutni! De miért üzenhetett ilyet Garami? Ennek csak egy oka lehet, ő tudja, kiket akarnak eladni. A helyzet a 2001-2002-es bajnokságra emlékeztet, amikor a téli szünetben - persze egy osztályal feljebb - ugyancsak kilenc ponttal vezettük a bajnokságot. Aztán jött a téli kiárusítás. Az eredmény ismert: 3. hely a bajnokság végén.

El vagyok keseredve. Ráadásul amúgy is tudjuk, hogy időtlen idők óta tavasszal rendre sokkal gyengébben teljesít a csapat, mint ősszel.

/Bodrogi Tamás/

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.