Menü
MTK Baráti Kör Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!
MTK Baráti Kör

Szurkoló találkozó

2012.03.08.

Szurkoló találkozó

Forrnak az indulatok az MTK körül. Jobb lenne nyugodtan megbeszéni a helyzetet, a lehetőségeinket. Tegyük meg. Gyertek el kedden fél hatkor az Európa Kávéházba (Szent István krt. 7-9).

Gyere el, egy kellemes hangulatú baráti találkozóra. Beszélgessünk egy kicsit az MTK-ról! Téma akad bőven, íme néhány példa, de bizonyára sok minden másról is szó lesz.
  • Sikerül-e kiharcolni a feljutás focicsapatunknak? És ha igen, lesz e lehetőség valóban Nb1-es szintű keret kialakítására?
    Meddig jutnak a fiúk a Magyar Kupában?
  • Kiharcolják-e a feljutást kosarasaink? Lesz-e majd két évtized ...után ismét a labdarúgáson kívül is elsőoszályú együttese az MTK-nak?
  • Hol tartanak olimpiai reménységeink?
  • Mennyire stabil az MTK anyagi helyzete, avagy egykori szurkoló társunkat Salamon Bélát plagizálva: Az MTK 125 éves lesz jövőre. Tessék mondani lesz az MTK 125 éves?

Szeretettel várunk minden MTK szurkolót! Örülni fogunk, ha tagjaink jelentős számban jönnek el, de természetesen mindenkit szeretettel látunk. Regisztráció nem szükséges, de ha megkönnyítitek azzal szervező munkánkat, hogy jelzitek részvételi szándékotokat, azt köszönettel fogadjuk. Ha előzetesen szeretnétek valami témát felvetni vagy más észrevételetek van, akkor fórumunkban írjátok meg, a "Hogyan tovább MTK?" topicban.

GYERTEK EL, BESZÉLJÜK MEG!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.