Babos amúgy azzal a tudattal vágott neki a torna döntőjének, hogy visszavágjön Cadantunak, hiszen a román lány tavaly egy ITF-tornán három szettben legyőzte Timit. Nos, ezúttal babos örülhetett, igaz erre azért majdnem másfél órát azért várnia kellet. Az első szettben mindnkét játékos nagyon koncentrált, így adogatóként egy idei nem hibázott egyik sem. 2-2-nél azonban Timi brékelt, ráadásul úgy, hogy a játékot a sírbolt hozta vissza. A magya lány amúgy adogatóként nagyon magabiztos formát mutatott ezen a mérkőzésen is, hiszen első szerváiból 90 százalékban pontot tudott szerezni. 5-3-nál Babos lezárhatta volna a játszmát, ám román ellenfele még mentett, ám a következő játékban a magyar lány hozta a adogatását és így 6-4-re megnyerte a játszmát.

A folytatásban Timi parádézott, első adogatásai után minden pontot megnyert, ellenfelének pedig esélyt sem adott a brékelésre. 4-4-ig azért fej fej mellett haladtak, ám ekkor Timi el tudta venni Cadantu adogatását és a megszerzett előnyt végig megőrízve újabb 6-4-es szettgyőzelmet aratott, ami már egyben a tornagyőzelmét is jelentette.

Babos Tímea ezzel pályafutása első WTA-tornáján rögtön győzelmet ünnepelhetett, a hétfői friss világranglistán pedig sikerének köszönhetően a világ 100 legjobb játékosa között jegyzik majd.