MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Egervári Sándor

Egervári Sándor (1950. 07. 15.) 

labdarúgó, edző 

 1977-1981-ig volt az MTK hátvéd játékosa. Csapatunkkal egy bajnoki bronzérem részese volt. Edzőként 1998-99-ben és 2002-től 2004-ig vezette csapatunkat. Két bajnoki címet szerzett a nieinkkel.

Játékos pályafutását Pomázon kezdte, ahonnan a Kossut KFSE-n, a Spartcuson, a Honvédon és a SZEOL-on át jutott az MTK-ig.

Edzői karierjét rögtön a válogatottnál kezdte másodedzőként, ezt a feladatkört betöltötte sorrendben a magyar válogatottnál, a kuvaiti válogatottnál, ismét a magyar válogatottnál, a Honvédnál, a Videotonnál, majd ismét a honvédnál. Vezetőedzőként a BVSC-nél debütált, majd az Érd és az al-Ittihad következett. Ezután jött a legsikeresebb időszaka kétszer az MTK-nál és közben Dunaújvárosban. Az MTK-s bajnoki címek között az újvárosiakkal is első lett az NB I-ben. Edzősködött még a Vasas-nál és az asz-Szalmijjánál, majd bronzéremig vezette az U20-as válogatottat a világbajnokságon. Amit a felnőtt válogatott mellett betöltött szövetségi kapitányi tiszt követett. Utolsó alkalmazási helye Diósgyőr volt.

Az edzőként szerzett 3 bajnoki címet, két ezüstérmet és egy bronzérmet az NB I-ben. Elnyerte a mesteredzői címet.

 

A kép forrása: mtk.hu

A kép forrása: magyarfutball.hu A kép forrása: magyarfutball.hu A kép forrása: hu.wikipedia.org