MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Egy évesek lettünk!

2012.08.20.

Egy éves lesz a héten honlapunk. Ebből az alkalomból egy kicsit visszaemlékezünk, egy kicsit előre nézünk.

Nem telt el még sok idő e weblap létrejötte óta, de mégis csak évfordulóhoz értünk. Nem mileneum, még csak nem is centenárium, egy szerény évecske telt el honlapunk indulása óta. Engedjétek meg, hogy e honlap létrehozója és szerkesztőjeként, kicsit vagy tán nem is csak kicsit elfogultan tekintsek vissza erre az évre.

Sikeres év van mögöttünk. Az MTK szurkolók megismerték weblapunkat. Legalább is a statisztika ezt mutatja. Eddig közel 6000 különbőző címről tekintették meg lapunkat. Reméljük, nem csak megismerték, de meg is szerették. Talán erre lehet következtetni abból, hogy látogatóink száma egyre nő. Érdekesség, hogy némi túlzással elmondható, az egész világból voltak olvasóink. Pontosabban 55 országból. Európa majdnem minden országából voltak érdeklődőink. Kivétel csak a három balti ország, Albánia, Koszovó, Moldávia, Makedónia és számomra meglepő módon Szlovénia. Talán majd jövőre. Persze látogatóink többsége belföldi, ezen belül is legtöbben Budapestről és környékéről nézegetik oldalunkat, de szinte nincs olyan városa az országnak, ahonnan ne lennének érdeklődőink.

Ha már statisztika, akkor még egy adat ide kivánkozik: MTK-sok című oldalunkon immár kb. 2000 MTK-s sportoló, vezető, edző és szurkoló szerepel, de ez a rovat folyamatosan bővül.

De a múltnál fontosabb a jövő. Nyár van, a szabadságok időszaka. Kicsit ez weblap is lelassult, de mostantól ismét felpörgünk. Ismét frisebbek leszünk. Lapunkon már az első évben is voltak kisebb nagyobb átalakítások, bővítések, de most az eddigieknél sokkal jelentősebb változások következnek. Hogy mi, az egyenlőre legyen titok, de annyit elárulok, a következő időszakban számos új szolgáltatással fogjuk meglepni olvasóinkat. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog nektek.

A végére hagytam a legfontosabbat. A köszönetet. Köszönetet mindazoknak, akik látogatásukkal megtisztelték ezt a weblapot. Remélem továbra is sűrün kattintotok ránk.


/Bodrogi Tamás/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!