MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Kosárlabda

2012.11.04.

TFSE - MTK 84-86 (Férfi NB1B)

A forgatókönyv már szokásosnak mondható. Az első percekben vezetett az ellenfél, aztán megrázták magukat a fiúk és az első negyed végére már jelentős előnyünk volt, amit félidőig még növelni is sikerült. Aztán a felengedtük az ellenfelet sőt egyszer még a vezetést is átvette a TF. Innen kezdve szoros meccs volt. Bár végig mi vezettünk, mégis izgalmas, maradt a mérkőzés. Igaz 8 másodperccel a vége előtt 6 pontos előnyt szereztünk, de csapatunk ismét bebizonyította, hogy nem ismernek lehetetlent. Még innen is sikerült 1 pontra felengedni az ellenfelet.

Lehet, hogy a fiúk azt hiszik, így érdekesebbé, izgalmasabbá teszik a mérkőzéseket a szurkolók számára. Srácok rossz hírem van. Nem izgulunk. Már előre ismerjük a forgatókönyvet, tudjuk mi lesz a vége. :-)

Egyénileg: Néhány húzó emberünk nem volt a topon, de mindenkinek voltak jó periódusai.  Szarvas Gábor a mezőny legjobja volt, a végjátékban rendre őt faultolták, ő meg rendre bedobta, ha két bütetőt dobhatott, akkor kettő ment be, ha hármat akkor három. Bihari Máté végig hasznosan játszott, különösen az elején volt elemében.  Radovcs Ricsi nem tudta megismételni a múlt heti kimagasló teljesítményét, de nehéz pillanatokban szerzett pontjai nagyon hasznosak voltak. Wehner Zoli játéka külön érdekesség. Olyan volt, mintha a többieket figyelte volna, mintha azt mondat volna magában: megy a többieknek, nincs rám szükség, aztán amikor egy-egy kisebb gödörbe került a csapat akkor azt gondolta volna, na most szükség van rám. Ilyenkor rendre jöttek a pontjai három pontos, két pontos, büntető mikor mi kellett. Spiriev Olivér ezen a meccsen igencsak vegyes teljesítményt nyújtott. Eladott labdák és zseniális megoldások egyaránt jellemezték a játékát. Merza Doma - mint idén eddig minden meccsen - most is bizonyította, hogy egyre nagyobb feladatok megoldására képes. Fülöp Boti nagyon rövid ideig volt pályán, ezalatt csak annyi derülot ki, hogy a bírók nem nagyon szeretnék, ha a pályán maradna. A végére hagytam Baross Kristófot. Őt ugyanis szeretném kiemelni. Rendkívül hasznosan játszott, olyan erényeket csillogtatott, amit nem szoktunk meg tőle. Harcos és kimondottan dinamikus volt. Mindkét palánk alatt labdákat szerzett jól és tisztán védekezett.

Szép volt fiúk, gratulálunk a sorozatban ötödik győzelemhez!

/Bodrogi Tamás/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!