MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Labdarúgás

2013.02.17.

MTK II - Rimaszombat 0-1 (Felkészülési mérkőzés)

Jó tapasztalatszerzés a Rimaszombat ellen
[2013-02-17 16:51]
Elsősorban ifjúsági játékosokból álló második csapatunk a Rimaszombat ellen lépett pályára a hétvégén. Az egygólos vereség ellenére nagyon hasznos meccsen vannak túl fiatal labdarúgóink. 

- Játékosaink megtapasztalhatták, milyen a felnőtt futball - mondta honlapunknak Pölöskei Gábor. - A Rimaszombat harcmodora, játékstílusa nagyobb erőbedobásra késztette csapatunkat a legtöbb mérkőzéshez képest, amit év közben játszottak. Ellenfelünk erőszakosan, keményen futballoztak, a felnőtt labdarúgás jegyeit felvonultatva. A mieink azonban felvették a kesztyűt, mindenki helytállt, 2-3 lehetőséget sikerült kialakítanunk, és kapusaink is többször védtek bravúrosan. Egy szögletünk utáni kontratámadás eldöntötte az összecsapást, de nagyon hasznos volt a mérkőzés. 

  Közben eldőlt, hogy jövő hétvégén már tétmeccset játszik együttesünk, az Ózd elleni idegenbeli összecsapást ekkor pótolják. A bajnokság március 9-én kezdődik. 

  Felkészülési mérkőzés: 

  MTK-Rimaszombat 0-1 

  Összeállításunk: Scheilinger (Abu) - Csikortás, Major, Zámbó, Hangya - Sipos, Pintér - Gál (Törőcsik), Hujber, Varga Sz. (Nagy R.) - Huller (Pantelics)

 

/ Forrás: www.mtkhungaria.hu /

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!