MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Hírlevél 2012/1

 


* A kép megjelenítését levelező programja blokkolta, engedélyezze a képek megejenítését. *

Brüll Alfréd

1876-1944

 

 

 

 

 

 

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com


Bankszámlaszám:

14220108-40385002

Számla vezető bank:

Commerzbank Zrt.

H-1054 Budapest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

MTK CSALÁD HÍRLEVÉL

2012.01.14.

 

Kedves Barátaink!

Mint bizonyára sokan tudtok már róla, az idei évben jelentős változások várhatóak egyesületünk életében. Legutóbbi közgyűlésünk - egyhangúlag - megszavazta, hogy kezdjünk tárgyalásokat az MTK Baráti Körrel a két szervezet egyesítéséről. Természetesen a fúzió kérdéséről a végső döntést is a közgyűlés fogja meghozni, akkor már a pontos feltételek ismeretében. Akkor azonban már csak abban lesz lehetőség dönteni, hogy a két egyesület képviselői által kölcsönösen elfogadott feltételek alapján létre jöjjön-e a fúzió vagy sem. A feltételek módosítása ekkor már nem lesz lehetséges. Éppen ezért kérünk benneteket, hogy vegyetek részt aktívan álláspontunk kialakításában. Véleményetek kifejtésére többféle lehetőséget is kínálunk nektek. Készítettünk egy kérdőívet, melyet weblapunkon ( http://www.mtkcsalad.hu ) a „Kérdőív a fúzióról” menüpontra kattintva vagy közvetlenül a https://www.mtkcsalad.hu/kerdoiv-a-fuziorol/ címen érhettek el. Kérjük szánjatok rá egy-két percet kitöltésére. Aki inkább saját megfogalmazásában mondana véleményt, az weblapunkon a „Vélemények a fúzióról” menüpontban található fórumon szólhat hozzá ( ennek közvetlen címe: https://www.mtkcsalad.hu/velemenyek-a-fuziorol/ ) a témához vagy írhat nekünk e-mailt az mtk.csalad@gmail.comcímre.

 


Ismét elindult facebook oldalunk:

Ott MTK Család néven találsz meg minket.


 

Pádár Anita kék-fehérben!

A tavaszi szezonra jelentősen erősödik női foci csapatunk. Hozzánk igazolt Pádár Anita, a magyar mezőny egyik legjobb játékosa, az év focistája, gólkirálynő. Hazatér hozzánk külföldről Vesszős Mercédesz és Demeter Réka is. Reméljük a lányok a megerősített kerettel meg fogják tudni védeni bajnoki címüket. Ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen a tavaszi szezont "csak" a harmadik helyen kezdik lányaink, de mindössze 3 ponttal vannak lemaradva az első helyen álló Viktória és kettővel a második Bírókert mögött.

 


 

Januárban is lesz kinek szurkolni

Számos sportágban még - látszólag - téli álomot alszanak sportolóink. Persze tudjuk versenyzőink most sem pihennek, alapoznak, készülnek a tavaszi-nyári versenyekre, bajnokságokra. Ne feledjük, 2012 az olimpia éve. Minden túlzás nélkül mondhatjuk: Az olimpia elképzelhetetlen MTK sportolók nélkül. Sőt évszázados tapasztalataink alapján úgy is mondhatjuk, az olimpia elképzelhetetlen MTK-s érmek nélkül. Reméljük Londonban is folytatódik a hagyomány és sportolóink érmekkel térnek haza. Londonig azonban még van egy fél évünk. Ez sem lesz unalmas időszak. Már most is zajlanak bajnokságok, melyekben érintettek vagyunk. Kosárlabdázóink és jégkorongozóink januárban is bajnoki pontokért küzdenek. Gyertek szurkoljunk nekik minnél többen. A pontos programot megtaláljátoka weblapunk "Sportműsor" menüpontjában. (Ide kattintva is elérhetitek.)


 

 

Blue & White Party!!!

Alig egy hét van már csak a hagyomágyos MTK bálig vagy ahogy az újabb időkben hívják a Blue & White Partyig.

Mire számíthat, aki ott lesz?

Jó zenére, jó kajára, jó műsorra. Aki mindezt szereti, annak ott a helye január 20-án este 7-kor az Orfeumban. (Erzsébet körút 43-49.)

Ott lesznek labdarúgóink, a csapat vezetői, mostani és korábbi edzőink, számos más sportág jelenlegi és korábbi versenyzői. Aki szeretne velük találkozni, beszélgetni annak is ott a helye a buliban.

De Te ne ezért gyere el! Gyere el azért, mert MTK szurkoló vagy és támogatni szeretnéd az MTK-t. Ez ugyanis egy jótékonysági est! A bevételből az MTK - sok esetben nagyon is rászoruló - sportolóit és szakosztályait támogatják a szervezők.

Jegyeket még lehet vásárolni 7 990 és 16 990 forint közöti áron. Sok? Úgy érzed nem engedhetsz meg ennyit magadnak? Nem baj, akkor is hívj fel minket (06-70-310-3078) vagy jelentkezz mailen (mtk.csalad@gmail.com )kapsz kedvezményt, mert fontosnak tartjuk, hogy anyagi okok miatt senki ne maradjon le az eseményről! Viszont - jótékonysági estről van szó - ha úgy érzed, nagyobb összeget is tudsz az MTK-ra áldozni, köszönettel fogadunk minden plussz felajánlást!


 

Tagsági ügyek:

  • Ha be szeretnél lépni közénk, jelentkez weblapunkon keresztül: www.mtkcsalad.hu Kattints a "Belépés az Egyesületbe" menüpontra.
  • Ha már tag vagy ne feledd, új év kezdődött. Kérünk szépen, tagdíjadat (1000 Ft/év) küld el a 14220108-40385002 számú bankszámlánkra. (Számlavezető bank: Commerzbank, számla tulajdonos: MTK Család Hagyományőrző Egyesület.)
  • Akár tagunk vagy már, akár nem vagy (még!) tagunk érdekel véleményed. Szívesen fogadunk minden álláspontot, egyesületünkről, weblapunkról, az MTK-ról a Baráti Kör és a Család tervezett fúziójáról. Véleményeiteket küldhetitek e-mailben, a facebook oldalunkon, vagy weblapunk üzenőfalán is. Kiemelten fontosnak tarjuk a fúzióval kapcsolatos álláspontotok megismerését. Ezért erre két plusz lehetőséget is létrehoztunk a weblapon egy fórumot, és egy kérdőivet. Mindkettő elérhető az MTK Család weblapjának főoldaláról. (www.mtkcsalad.hu). Kérjük, szánjatok pár percet a kérdőív kitöltésére. Köszönjük.

 

 

 

 

 

www.mtkcsalad.hu
Hírlevélről való leiratkozáshoz, kattintson az alábbi linkre: leiratkozás