MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Levél Deutsch Tamásnak

Kedves Barátaink!

 

Az alábbi nyílt levéllel kívánunk az MTK elnökéhez, Dr. Deutsch Tamáshoz fordulni:

 

NYILT LEVÉL

Deutsch Tamás Elnök Úr részére

 

Elnök Úr!

 

Az Ön 2010-ben történt megválasztása óta jelentős változásokon ment át az MTK sportegyesülete. Sajnos ezek a változások kizárólag negatívan érintették az egyesületet. Számtalan olimpiai, világbajnok, érmes és helyezett, - a teljesség igénye nélkül: Benedek Dalma, Paksy Tímea, az olimpiai ezüstérmes férfi négyes három tagja, stb. -  ezeket a sportolókat kinevelő nagyszerű edzők – Fábiánné Rozsnyói Katalin, Solti Antal - és a teljes sakk szakosztály hagyták el azt a klubot, amelynek hírnevet, és megbecsülést szereztek. Ezeknek a sportembereknek a távozása pótolhatatlan veszteség a klub számára.

Az Ön közel három éves elnöksége alatt a klub soha nem látott hanyatláson ment át, ami nem csak a pénzügyi válsággal magyarázható!
Elnök Úr! Ön jelen pillanatban annak a klubnak az elnöki posztját tölti be, melyet közel 125 éve olyan polgárok alapítottak, akiknek elvárása, hogy magas szinten diszkrimináció nélkül, befogadóként otthonra leljenek a tehetséges sportolók. Ennek szellemében jött létre a szurkolói bázis is.
Az Ön megnyilatkozásai a különböző közösségi oldalakon úgy morálisan, mint stílusában nem csak szembe megy az alapítók szándékával, hanem ellentétes a klub iránt elkötelezett szurkolókkal, és szimpatizánsokkal. Ön megcsúfolja azt a szellemiséget, stílust amit az MTK múltja, jelene, és jövője kell hogy képviseljen. 

Ezek alapján, - mi aláírók – felszólítjuk Önt, hogy mondjon le az MTK-nál betöltött tisztségéről, és a jövőben semmilyen tisztséget ebben a klubban ne töltsön be!  

 

Nyílt levél Deutsch Tamásnak

Amennyiben szeretnél csatlakozni a fenti nyílt levélhez, kérlek töltsd ki az alábbi ürlapot.

Teljes neved *:
Lakcímed:
E-mail címed:
Egyéb közlendőd, pl. Ha sportoltál az MTK-ban, akkor az itt eltöltött időszakod, eredményeid.:
A nyilt levelet elolvastam, tartalmával egyetértek, csatlakozom az aláírókhoz *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!