MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Szektorlabda

A csapat weblapja

  

 

Eredmények, tabellák

 

Németh Antal, az MTK Szektorlabda szakosztályának sportolója a Magyar Asztali-labdarúgó Szövetség 2013. évi Egyéni Országos Bajnokságán a minősítés nélküli kategóriában 2. helyezést ért el.  

Serák György győzött a szigetszentmiklósi Mundial Kupán.

 

 

Versenyzőink 2012-ben

 

Balizs Benedek

Chladek Tibor

1987. 08. 20.

Havasi Zoltán

1988. 08. 06.

Horváth Imre

Kiss Lajos

Körmendi Gábor

Németh Antal

Simon Renátó

Serák György

 

 

A SZAKOSZTÁLY TÖRTÉNETE

Az MTK Szektorlabda szakosztálya 2007-ben alakult meg, alapítója és első szakosztályvezetője, Horváth Imre kezdeményezésére.

Az MTK volt az első klub a szektorlabda történetében, amelyik idegenlégiós foglalkoztatott a románi színekben világ- és Európa bajnok marosvásárhelyi Pákai György személyében. Szintén az MTK nevéhez kötődik az elsőség 12 érintéses szektorlabda, azaz a gombfoci-játék brazilíai sportváltozatának magyarországi meghonosítása tekintetében.

Klubunban az elmúlt években a sportág olyan kiválóságai játszottak, mint a világbajnok Mártonfi István vagy az egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok Magyar Antal.

Szakosztályunk sportolói számtalan egyéni versenyen diadalmaskodtak. A csapatversenyek tekintetében a klub 2007. évi NB II-es csapatbajnokság megnyerésével büszkélkedhet.

2011-ben változás következett be a szakosztály élén: Horváth Imre lemondott szakosztályvezetői címéről, utódjának Chladek Tibort választották meg.

Az MTK jelenleg 12 érintéses szektorlabdában a magyar NB1-ben, szektorlabdában a magyar NB III-ban szerepel.

 

/Forrás: www.mtkgombfoci.hupont.hu/