MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Tagság

Ki lehet az MTK Baráti Kör tagja?

Az MTK Baráti Kör alapvetően az MTK szurkolók egyesülete. Ezért elsősorban az MTK szurkolókat, sportolókat, sportvezetőket várjuk tagajaink közé. De bárki tagunk lehet, aki szimpatizál egyesületünkkel és elfogadja alapszabályunkat. Az MTK Baráti Kör tagjai zömmel természetes személyek, de jogi személyek is lehetnek tagjaink. 

Az evidens, hogy nem alkalmazunk semmiféle megkülönböztetést a tag felvételnél, sem kor, sem nem, sem vallás, sem nemi identitás, sem etnikum sem semmi más származási alapon. Az talán nem ennyire egyértelmű, hogy kor szerinti megkötés sincs, nem csak felnőttek, hanem fiatalkorúak is lehetnek tagjaink. Fiatalkorúak belépéséhez a mindenkor érvényes jogszabályoknak megfelelően - ha szükséges - kérjük a szülő (gondviselő) beleegyező nyilatkozatát.

A tagok jogai és kötelezettségei:

Az egyesület tagjai részt vehetnek az egyesület tevékenységében, látogathatják rendezvényeit, javaslatokat tehetnek az elnökségnek, megismerhetik az egyesület dokumentumait, szavazati joggal vehetnek részt az egyesület közgyűlésén, az egyesület tisztségeire választhatóak és választhatnak. 

Az egyesület tagjai belépésükkel vállalják, hogy megfizetik a mindenkor érvényes tagdíjat. Tagjaink vállalják, hogy lehetőségeik szerint segítik az egyesületet céljai megvalósításában.

A tagok jogairól és kötelességeiről bővebben az alapszabályunkban olvshattok.

Belépés az egyesületbe:

A belépés önkéntes. A bélépéshez a Belépési Nyilatkozat kitöltése szükséges, melyet ide kattintva is elértek.

Tag-díj:

Különböző tag-díj kategóriáink vannak, melyekhez különböző szolgáltatásokat nyújtunk, ezekről az alábbiakban olvashatsz.

Normál alaptagdíj: 6 000 Ft/év. Minden tagunk részére 1 000 Ft kedvezményt adunk a Baráti Kör minden fizetős programjának árából. (Pl. vidéki utak, MTK bál stb.) Valamennyi tagunk ingyenes belépésre jogosult – a Baráti Kör tagsági igazolvány felmutatásával – a labdarúgás kivételével minden MTK rendezésű sporteseményre, így az NB I-es kézi- röp- és kosárlabda mérkőzésekre is.

Támogatói tagdíj: összege önkéntes, de minimum 25 000 Ft/év. Ugyanazok a kedvezmények járnak hozzá, mint az alaptag-díjat fizetőknek, a fizetős programok árából viszont nagyobb kedvezményre, alkalmanként 5 000 Ft engedményre jogosít.

VIP tagdíj: összege önkéntes, de minimum 200 000 Ft/év. A támogatói tagdíjat fizetők kedvezményeit a VIP tagok is megkapják, a részükre bizttosítunk egy ingyenes belépőt az MTK bálra és VIP tagjaink kapnak egy ajándék éves bérletet az Új Hidegkuti Stadionban egy általuk választható helyre. Bármelyik szabad hely választható az A1 – A4, az A6 – A9 vagy a B1 – B9 szektorokba.

Kedvezményes tag-díj:

Rászoruló tagtársainknak - egyéni kérelem alapján - akár több mint 80 százalékkal is mérsékelheti az elnökség a tag-díját.

Tagdíj fizetés:

A tagdíjakat legegyszerűbben átutalással tudjátok befizetni. Számlaszámunk: 11715007-21515664, számlavezető bank: OTP. Legyetek szívesek a közlemény rovatban jelezzétek, hogy az összeg rendeltetése tagdíj és adjátok meg a befizető nevét. Ez különösen fontos, ha nem a saját neveteken lévő számláról fizettek. A tagsági igazolványokat a regisztrációkor megadott címre küldjük ki. Ha nem adtatok meg pontos címet, vagy máshová kéritek a tagságit, jelezzétek az mtkcsalad@mtkcsalad.hu címen. Ugyanitt jelezhetitek, ha az átutalás helyett más fizetési módot szeretnétek választani.