MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Vélemények lapunkról

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#17 - Grünberger Tamás2018.09.27. 07:45

Remélem az esetleges hozzászólást nem lövik ki mint pl. Az MTK.hu-n

#16 - Admin2012.10.09. 18:54

Kedves Nándor!
Feltettem a naptárt a "Sportműsor" helyére. remélem tetszik.

#15 - Admin2012.10.01. 17:13

Kedves Nándor!
Megteszem. Elkezdtem csinálni, rövidesen kész lesz.

#14 - K. Nándor2012.09.07. 13:57

Üdv! Google fiók felhasználóként szívesen venném, ha készítenétek egy nyílvános GCalendar naptárat az összes MTK meccs eseménnyel. KN

#13 - pikírt2012.03.01. 22:25

Udv!
Nem tudom, hogy mondta e mar valaki, de tompikat surgosen ki kellene emelni a kiemelkedo sport vezetoi kepsorbol...szegyen a tobbiekre nezve...

#12 - Bodrogi Tamás2012.01.06. 17:48

Alakítsuk meg a BK facebook oldaláról kitiltottak klubját. Lassan többen leszünk, mint a BK tagsága.

Hogy komolyra fordítsam a szót: A kitiltások, minden jogalap és minden erkölcsi alap nélkül történtek, történnek, ráadásul nem is nyilvánosan, még az érintettet sem értesítik, így csak véletlenszerűen tudom, kiket tiltottak ki. Kérem szépen, jelezzétek e-mailben (mtk.csalad@gmail.com) vagy itt a www.mtkcsalad.hu/uzenofal -on, ki van kitiltva a BK lapjáról. Mindenképpen szeretnék ez ellen fellépni. Jó lenne tudni, hányan vagyunk. Aki tudja kitiltása okát, bocsánat pontosítok: ürügyét, azt is írja meg köszönöm előre is.
+1 bonus kérés: Ha akad a tisztelt olvasóim között valaki, aki tévedésből még nincs kitiltva a BK-Domonyai lapról és vállalja az ezzel járó kockázatot, az legyen kedves becopyzni ezt a hozzászólásomat a BL oldalra. Előre is köszönöm.

#11 - Scott Péter2012.01.03. 11:22

Csécs Lajos

Sziasztok!Valaki kiderítené miért tiltottak le MTK oldalán?Csúnyát nem írtam és még nem is figyelmeztettek!Saját véleményem hagy legyen már........... 27 éve járok MTK meccsre! Boldog új évet mindenkinek!

Like · · 13 hours ago ·

Tóth Gábor ez mással is előfordult már....mit írtál? :)
13 hours ago · Like.Csécs Lajos Semmi rosszat!Domonyai úrnak fáj az igazság!Nehezményeztem a csapat körül kialakult helyzetet!
13 hours ago · Like.Tóth Gábor azt nem nagyon szeretik fennhagyni ha valami nem tetszik...
13 hours ago · Like.Gábor Megyeri Diktatúra van ott is,nem csak az országban :)
13 hours ago · Like.Csécs Lajos Nekem meg Domonyai László úr személye nem tetszik! :) MTk-hoz semmi kötödése nincs!
13 hours ago · Like.Tóth Gábor most már kb a portásnak sincs...
13 hours ago · Like.Peter Scott Beleillik a rendszerbe.
13 hours ago · Like.Peter Scott Miért nem emelsz panaszt az elnök úrnál? A szurkolói összejövetelen októberben azt mondta ilyesmi nem történhet meg, és ha mégis megtörténik, annak következményei lesznek. Kérdezz rá, mik a "következmények"? Kiváncsi lennék a válaszra.
13 hours ago · Like.Peter Scott Feltettem a kérdést T. elnökünknek a Twitteren:

Scott Int Mngmnt@ScottIntM27s
@dajcstomi: Mikor lesznek és mik lesznek? Ki a főnök? Te, mint elnök? Avagy Domonyai?Kié az MTK?A drukkereké,vagy Domonyaié,Sterné?

11:13 AM - 3 Jan 12via web · Details
Scott Int Mngmnt@ScottIntMReply
@dajcstomi - Saját véleményem hagy legyen már........... 27 éve járok MTK meccsre!"Októberben azt igérted ilyesminek következményei lesznek

11:11 AM - 3 Jan 12via web · Details
@dajcstomi: Ez történt - "Csécs Lajos Valaki kiderítené miért tiltottak le MTK oldalán?Csúnyát nem írtam és még nem is figyelmeztettek!
3 minutes ago · Like.Peter Scott Feltettem a Baráti Kör Facebook oldalára is amit Lajos írt. Domonyai, vagy egyik seggnyalója, pillanatok alatt eltüntette.
Ez van. Itt tartunk.
2 minutes ago · Like.Peter Scott Várom Deutsch válaszát, bár nem nagyon számitok rá.
about a minute ago · Like.Peter Scott HAJRÁ BARÁTI KÖR!!!!
about a minute ago · Like.Peter Scott Ti is küldhettek Twitter üzenetet @dajcstomi címre. Ha érdekel az MTK és, gondolom, érdekel.
2 seconds ago · Like

#10 - Bodrogi Tamás2011.12.22. 23:05

Kedves Imre!
Köszönjük a felajánlást. Feltétlenül keresni fogjuk.

#9 - aszalai imre2011.12.21. 17:13

ASZALAI IMRE vagyok,az MTK VETERÁN labdarugó csapatának vezetője. Magam, és csapatom nevében nyilatkozom: egyet értek az MTK Család törekvéseivel. Saját lehetőségeinkhez képest az alábbi felajánlást teszem: igény, és meghívás esetén HÍRVERŐ MÉRKŐZÉSEKKEL ÖREGBÍTENÉNK AZ MTK NEVÉT, ERŐSÍTENÉNK SZELLEMISÉGÉT.
tisztelettel várom a Vezetőség megkeresését: Aszalai Imre

#8 - MTK Család2011.11.04. 07:38

Kedves Róbert!
Sajnos Önnek telejesen igaza van. Elnézést kérek Öntől és többi olvasónktól is. Természetesen pótoltam a hiányoságokat. Kérem, hogy kísérje figyelemmel továbbra is honlapunkat, ha talál más hibát, jelezze azt is. Előre is köszönöm.
Szeretném azonban azt is jelezni, hogy az Ön által irónikusan emlegetett sportágak közül kettőben (RG és szektorlabda) az MTK sportolói a világ legjobbjai közé tartoznak, ami sajnos labdarúgóinkról nem mondható el. A kosarasaink és jégkorongozóink pedig a labdarúgókkal azonos osztályban szerepelnek, kitünően. Előbbiek eddig minden mérkőzésüket megnyerték, utóbbiak egy kivételével nyerték meg összes mérkőzésüket.
Baráti üdvözlettel
Bodrogi Tamás