Menü
MTK Baráti Kör Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!
MTK Baráti Kör

Scott Péter: Vass Patrik ügye

2011.08.28.

Több évtizedes újságírói tevékenységem ideje alatt egy dolgot megtanultam. Ne spekulálj, ha lehetséges egy esemény résztvevőitöl személyesen megtudni mi is történt valójában.

Ezen elv által vezérelve, vettem azt a fáradságot amit sokan mások nem, megkerestem VASS PATRIK-ot és megkérdeztem, valójában mi is a részletes háttere a jelen és a közelmúlt menni-nem menni drámájának.

Ezen elv által vezérelve, vettem azt a fáradságot amit sokan mások nem, megkerestem VASS PATRIK-ot és megkérdeztem, valójában mi is a részletes háttere a jelen és a közelmúlt menni-nem menni drámájának.

Patrik volt szives írásban közölni a tényeket és ugyancsak írásban közölni velem a következőt:

"Szia! Nyugodtan elmondhatod másoknak is,mert semmi titkolni való nincs ebben, csak az igazságot írtam le! Remélem hamarosan sok örömöt szerezhetek az MTK szurkolóinak!

További szép napot! :)"

Nos, akkor a háttér, Patrik szemszögéböl.

"2 hónappal ezelőtt volt egy tájékoztató a felkerülő agárdiaknak, amikor Domonyai úr közölte velünk,hogy a kiesés miatt nem férünk oda az első kerethez. Ez nekem elég rosszul esett,nem ezt vártam volna tőlük. Ekkor döntöttem úgy, hogy ha nem számítanak rám akkor miért maradjak?! Eközben volt több megkeresésem is, de a Videoton volt a legkomolyabb.Elkezdett tárgyalni a két klub,de nem kerültek közelebb az álláspontok. Aztán a Domonyai úr is és Józsi bácsi is elkezdtek győzködni,hogy írjak alá,mert lehet esélyem játszani. (Ez kb 2 hete volt,azóta fent is edzek..)Azóta mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a klub játékosa maradjak, ami nagyon jól esik, ezért nincs kizárva, hogy itt maradjak.

Köszönöm szépen az érdeklődést! Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ekkora támogatást kapok a szurkolók részéről!

Üdv:

Patrik"

Ennyi. Remélem Patriknak, aki nem csak egy ügyes labdarúgó, hanem egy szimpatikus fiatalember is, valóban lesz alkalma "hamarosan sok örömet szerezni" az MTK szurkolók családjának

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.