MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Tenisz

2013.04.29.

Tenisz

Babos, Minella - Martic, Mladenovic 2-0 (6-3, 6-1)

Timi párosban harmadik rangos versenyét nyerte idén.

Parádé a döntőben! Újra tornagyőztes Timi és Mandy Minella!!!

alt

2013-04-28 Itt az ötödik! Timi és Mandy Minella parádésan játszott a döntőben Petra Martic és Kristina Mladenovic ellen, így megnyerte a párostornát a 235 000 dolláros marrákesi versenyen. A finálé 54 percig tartott. Timi immár ötszörös tornagyőztes a WTA Touron.

GRAND PRIX DE SAR LA PRINCESSE LALLA MERYEM (235 000 DOLLÁR, SALAK),   PÁROS, DÖNTŐ

Babos Tímea, Mandy Minella (magyar, luxemburgi, 3.)-Petra Martic,   Kristina Mladenovic (horvát, francia, 4.) 6:3, 6:1

„Nagyon örülök!!! Óriásian ment a menet, ahogyan azt régről mondjuk:)) Ennyi:)” – nyilatkozta Timi boldogan a finálét követően.

Először is, úgy érzem, jól kezdődött ay együttműködésünk! Timi párosban tornagyőztes let, egyesben pedig három mérkőzést nyert. Sok új tapaszalatot szereztem Timiről, a személyiségéről és a játékáról. Ez segít nekünk a jövőben. Az előző két mérkőzésen Timi és Mandy meccslabdákat hárított, hatalmas bátorságot, harcosságot és győzniakarást mutatott. A döntőben pedig Timi és Mandy egy egészen más szinten teniszezett, ha jól emlékszem, akkor Timi öt játék után hibázott először. Az első játszma végén Martic és Mladenovic emelt a saját szintjén, de a második szett elején Martic lebrékelése után után Timi és Mandy totálisan uralta a mérkőzést. Miami óta rengeteget javult Timi játéka, remélem, hogy ez a folyamat folytatódik Dél-Afrikában is. Ez szárnyakat adhat a Roland Garrosra” – mondta Timi szakmai stábjának új tagja, Nikola Andjelics.

Timi és Mandy Minella februárban Bogotában nyert először közösen versenyt, de akkor sokkal egyszerűbb úton jutottak el a végső sikerig. Marrákesben ugyanis az első három összecsapáson döntő rövidítést játszottak, a negyed- és az elődöntőben több mérkőzéslabdát is hárítottak.

A finálé azonban szinte gálameccset hozott! Timiék parádésan adogattak és fogadtak, esélyt sem adtak ellenfelüknek.

Az első szett még viszonylag szoros volt, de csak viszonylag. Timiék ugyanis 2:1-nél brékeltek, előnyüket pedig végig meg is őrizték. A kilencedik játékban az ellenfél két bréklabdához jutott, de a magyar-luxemburgi kettős mindkettőt hárította, a második pedig szettnyerést is ért.

A folytatás aztán egyoldalúan alakult! Timiék azonnal brékeltek, majd 2:0 után ismét elnyerték a rivális adogatását. Martic és Mladenovic még szépített, de esély sem volt a fordulatra. Timi és Mandy Minella gyorsan lezárta a finálét, amely a vártnál sokkal simábban alakult!

A 19 éves magyar teniszező tavaly Monterreyben egyesben, majd Hszie Szu-vejjel párosban Birminghamben diadalmaskodott. Idén Bogotában és Marrákesben Mandy Minella, míg Monterreyben Date-Krumm Kimiko oldalán lett tornagyőztes Timi!

alt

alt

alt

alt

alt

 

/Forrás: www.babostimea.hu /

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!