MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Élő közvetítések

2021.01.27.

Egyre több sporteseményről készül élő stream. Ezeket gyűjtjük össze oldalunkon.

A koronavírusnak nem sok jó hatása van. Egy pozítívumot sikerült találni. A zárt kapus mérkőzések miatt egyre több meccset közvetítenek a neten. Sajnos sok esetben nagyon nehéz megtalálni a megfelelő forrást. Ebben próbálunk segíteni kedves szurkolóinknak, azzal, hogy minden elérhető streamet megtaláltok oldalunkon az "Élő közvetítések" menüpontban. (A fenti képre kattintva is oda juttok.)

Sajnos képminőséget nem tudjuk befolyásolni, az esetenként nagyon jó, máskor kevésbé. De nem fogjuk a közvetítéseket minőség szerint szelektálni, arra gondolva, hogy még egy rossz minőségű közvetítés is jobb, mint a semmilyen. Ugyanakkor a TV közvetítéseket nem vesszük át, az jobb minőségben elérhető mindenkinek televízión.

Máris szabadkoznom is kell. A streamek sok esetben csak az utolsó pillanatban válnak elérhetővé. Így biztosan lesznek olyan meccsek, amiknek az első perceiről le fogunk maradni, némi idő ahhoz is kell, hogy feltegyük az oldalra az adásokat. Illetve sajnos az is előfordulhat, hogy elmaradnak közvetítések, ha a kezdési időpontban egyik szerkesztőnk sincs netközelben.

Végül egy kérés felétek: Ha találtok olyan MTK streamet, ami nem szerepel sportműsorunkban, jelezzétek. Köszi

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!