MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Hogyan tovább MTK

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#11 - földényi sándor2012.01.16. 20:12

tisztelettel kérném a Baráti Kör vezetöségét (majd 20 tag),hogy bátran nyilatkozon a család honlapján a fuzióról annak elönyeiröl és hátrányairól és név szerint mire szavazna

#10 - Bodrogi Tamás2012.01.16. 19:37

A BK honlapján feltehetőleg azért nincs egy sor se a fúzióról, mert a BK-nak nincs honlapja. Amire Sanyi gondol, az - feltehetően - a BK facebook oldala. Pontosabban ez az MTK Budapest facebook oldala, amit a BK üzemeltet. Így a lapot a BK vezetői moderálják + Domonyai László SK (!). Lásd még a lexikonokban a "Kézivezérlés" címszónál. Hogy a BK facebook oldalán miért nincs semmi a fúzióról azt nem tudom. Azt viszont tudom, hogy az MTK Család nevében, de Stern Péter Úrral a BK elnökével is egyeztetve, én írtam a bk facebook oldalára. Ezt:
"Kedves Szurkolótársaink!
Elindult az MTK Család új facebook oldala. Ha minden a terveink szerint alakul, akkor ez lesz a jövőben az MTK Baráti Kör és az MTK Család közös oldala. (Ha így lesz, akkor új közös néven.)"
Ezt a bejegyzést a beírást követően 5 percen belül kimoderálták. Felhívtam Stern Pétert, aki utánanézett és elmondta, hogy a BK moderátorai nem törölték a beírásomat. Megkért írjam be ismét. Megtettem, a második kisérlet jobb volt az elsőnél. 8 teljes percig látható volt a BK facebook oldalán. Majd eltűnt. 10 forintos kérdés: Ha nem a BK vezetői moderáltak, akkor ki törölte a fent idézett, kétségtelenül megengedhetetlenül durva bejegyzésemet? A megfejtéseket e-mailben várjuk egyesületünk címén Domonyai László jeligére. A helyes megfejtők között egy elefánt típusú radírt sorsolunk ki.

#9 - földényi sándor2012.01.16. 17:13

a B K honlapján egy sor sincs a fuzióról elmondaná valaki ,hogy miért?

#8 - földényi sándor2012.01.16. 16:36

életembe elöször a Krausz Gyurinak kellett igazat adnom ezt soha nem bocsájtom meg a Domonyainak

#7 - Megyeri Gábor2012.01.16. 10:58

Én nem támogatom a fúziót,illetve erős fenntartásokkal tudnám csak elfogadni.Kérdés,hogy a fúzió után hogyan alakulna az egyesület(ek) elnöksége,milyen célok és elképzelések mentén tudna működni,illetve a számomra legfontosabb,hogy mennyire a SZURKOLÓK Baráti Köre lenne,és mennyire a Domonyai fémjelezte klubvezetésé.A jelen helyzetben a szurkolók megosztottsága még mindig a kisebbik rossz,mint hogy ne legyen olyan szervezet,amely ténylegesen a szurkolók érdekeit képviseli.

#6 - Spiegel Gábor2012.01.12. 22:44

Jelen pillanatban, a közel- és középmúlt eseményei – pld. a Krausz Gyuri által említettek – fényében ez egy érdekes micsurini kísérletnek tűnik. Nem csak arra gondolok, hogy más dimenzió a hagyományok ápolása, és más a mindenkori klubvezetés és a szurkolók közötti kapcsolat menedzselése, hanem ezen túl pld. érdekes teszt lenne a fúzió életképességét illetően a házasulandó felek egy mostani közös állásfoglalása a tavalyi kiesést illetően.

#5 - krausz györgy2011.12.22. 14:50

Szántó Ur, te az ujpesttel való fuziónak is nagyon örültél volna.

#4 - Szántó György2011.12.22. 11:46

Nagyon örülök a tervezett fúziónak.

#3 - Krausz György2011.12.22. 11:29

Jól emlékszem, hogy azért jött létre az MTK Család Hagyományőrző Egyesület, mert az MTK baráti kör nem képviselte következetesen az MTK-t jellemző kultúrát, eszmeiséget, hagyományokat. Akkor is Domonyai meg most is Domonyai az MTK vezérigazgatója vagy micsodája. Miért kellene most fuzionálni, mi változott, mitől lett Domonyai vagy általa választott baráti kör vezetősége hitelesebb.?Most nem az Domonyai dolga, hogy megnevelje, úgymond jó modorra szoktassa a még meglévő szurkolókat, hogy fenyegesse kitiltással az évtizedek óta itt szurkolókat?Én nem gondolom, hogy amíg a Domonyainak szerepe van az MTK-nál addig az MTK Családnak dolga lenne ott. Nézetem szerint ápolja a Család dicső hagyományainkat szorítsunk az MTK sikereiért együtt és bízzunk abban, hogy a Domonyai korszak is elmúlik egyszer.

#2 - Spielmann János2011.12.22. 11:28

Gratulálok!