MTK Baráti Kör

Aki a dicső múltat nem becsüli, a jövőt nem érdemli!

Kapcsolat

Tel: +36-70/310-3078

E-mail: mtk.csalad@gmail.com

Facebook: MTK Család

 

Bankszámlaszám: 11715007-21515664

Számla vezető bank: OTP Bank Zrt.

Hogyan tovább MTK

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#21 - pikírt2012.02.10. 14:29

Ugyan hosszasan sorolhatnam penzszagi sportmecenashoz meltatlan dolgait, terelhetnem politikai sikra a vitat azzal, hogy megkerdojelezem a "sajat penz" elmeletet, de talan eleg 1 pelda: milyen iranyt vett a bajnoksag, amikor penzszagi beszallt a Fradiba...???...a penz szaga csodakra kepes...;DDD

A jovore nezve te magad adod meg a valaszt; az opportunistak osszezarnak, meeg most, a lassan kimulo penzszagi era vege felee is...persze, az is lehet, hogy mar nincsenek is...;)





No, de felre a frocsogessel, fuzio...

#20 - Bodrogi Tamás2012.02.09. 21:34

Tulajdonképpen semmi baj nincs azzal, ha valaki Várszegit utálja, ez mindenkinek szíve joga. Még azzal sincs baj, ha valaki Várszegit pénzszaginak hívja, legfeljebb ez nem az én izlésem szerint való. Ámbátor egy MTK szurkoló szájából ez furcsa. Furcsa, mert vitatható hogy Várszegi helyes döntéseket hozott-e esetenként az MTK-val kapcsolatban. (Szerintem sokszor nyúlt mellé.) Vitatható, hogy etikus döntéseket hozott-e az MTK-val kapcsolatban. (Szerintem nem mindíg.) Vitatható, hogy a saját érdekeinek megfelelően, racionálisan viselkedett-e? (Ez ügyben is vannak kétségeim.) A számok viszont makacs dolgok. Várszegi nagyobb összeget áldozott az MTK-ra, mint amit egy átlag ember egész életében megkeres. Ez még akkor is így van, ha tudjuk, hogy az utóbbi időben már nyereséget próbált elérni, hol sikerrel, hol nem. Így kék-fehér szemüveggel a pénzszagi gúnynév magyarázhatatlan.
Ami a fúziót illeti: igazad van, a BK nem úgy szerepelt az utóbbi években, ahogy egy szurkólókat tömörítő egyesülettől elvárható lenne. De a kérdés szerintem nem az, hogy mi volt, hanem az, hogy mi lesz? A fúziónak szerintem akkor van értelme, ha a létrejövő egyesített szervezet írányvonala a szurkolók elvárásainak megfelelő lesz. Hogy mit várnak el szurkolóink, azt egyértelműen mutatják a kérdéseinkre érkezett visszajelzések is. Bár szerintem az is jelez valamit, hogy mi - mármint az MTK Család - teljes nyilvánosságot adunk véleményünkmek, folyamatosan minden elképzelhető formában kikérjük nem csak saját tagságunk, de minden MTK szurkoló véleményét, míg a BK eddig sehol semmilyen formában meg sem említette sem tagjai felé, sem a többi szurkoló felé a fúziós szándékot.

#19 - pikírt2012.02.09. 17:25

Elnezest, kisse ostoban fogalmaztam...a 2. sz@rkeveres akart lenni...;DD

#18 - pikírt2012.02.09. 17:14

En ugyan rendkivul tajekozatlan vagyok a bili idojarasi torteneseirol, de jol emlexem, hogy a BK mar hosszu evek ota arcpirito modon statisztal penzszagi es ostoba fullajtarjai lelektelen ostobasagaihoz...??
Milyen fuzio...?

#17 - Földényi sándor2012.01.31. 18:39

Igazi MTK-sok vagyunk! Egyedül a Krausz gyurika vállalta fel avéleményét. Összekéne foglalni mi szól a fúzió ellen és mellett!

#16 - Bodrogi Tamás2012.01.17. 13:02

Gyuri a közgyűlés csak arról döntött, hogy tárgyaljunk egy esetleges fúzióról. A végső döntést - immár a konkrét feltételek ismeretében - a közgyülés fogja meghozni. Nincsenek prekoncepcióink. Azt fogja a Család képviselni a tárgyalásokon, amit a tagság akar.

#15 - krausz györgy2012.01.17. 12:07

az öncélu sértegetés és a humor különböző dolgok.a grénium hozott egy döntést,azt hiszem a továbbiak csak meddő próbálkozások lennénel.azokkal az álkérdésekkel,hogy vajon a domonyai meg baráti kör között milyen funkcionális kapcsolat van ,fölösleges foglalkozni.sulyos hiba a fuzió.

#14 - földényi sándor2012.01.17. 10:58

Látom gyuri,hogy az MTK-sokra jellemzö humorérzék most is hiányzik belöled de hát igy ismerlek 50-éve (B-lelátó legfelső sor)

#13 - Bodrogi Tamás2012.01.17. 10:40

Gyuri: Hova tetted a humorodat? Amúgy Sanyit biztosan ismered, nem régen talán csak félszáz éve. Még a Kék-Középből.
Ami az egyhangú döntésekhez való viszonyodat illeti, abban teljesen igazad van. Pont ezért kérek mindenkit, hogy vegyen részt véleményével az együttműködés kialakításában vagy éppen elvetésében.

#12 - krausz györgy2012.01.17. 08:06

nem tudom ki az a földényi, de nem tud most sem kulturált lenni, az azért elgondolkodtató. Egyébként az egyhangu döntések ld fuzió engem mindig gyanakvvással töltenek el.